L’AECC de Barcelona ha celebrat la 49a convenció

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona ha celebrat a l’Hotel Catalonia Plaza la 49a convenció amb l’objectiu de mostrar als voluntaris de les Seus Locals i les Unitats de Districte tota la feina realitzada durant el 2018 i els objectius pel 2019. S’ha parlat de la inauguració de l’Espai AECC actiu contra el càncer i de la consolidació del desplegament territorial, tancant el 2018 amb 4 Punts Comarcals, 82 Seus Locals i 3 Unitats de Districte.


Durant l’esdeveniment, els assistents han pogut aprendre dels coneixements i l’experiència de diverses presidentes d’algunes Seus Locals i Unitats de Districte.


L’acte ha començat amb la benvinguda del Dr. Laureano Molins, president de la Seu de Barcelona de l’AECC-Catalunya contra el Càncer i la senyora Cristina Salat, vicepresidenta 2a de la Seu de Barcelona.


Ma. Àngels Ayra ha explicat com ha estat aquest primer any de vida de l’Espai AECC actiu contra el càncer i la gerent de la Seu de Barcelona, l’Àngela Sánchez ha donat una visió general i ha explicat els objectius de l’associació de cara al 2019.
L’acte ha finalitzat amb l’actuació de “l’home de les 1.000 veus i les 1.000 cares”, l’actor i humorista, Pep Plaza.

 

 

 

L’AECC de Barcelona ha celebrat la 49a convenció
L’AECC de Barcelona ha celebrat la 49a convenció