L’AECC – Catalunya contra el Càncer impulsa a Palamós un grup de suport destinat a persones afectades per malaltia oncològica

"Afrontant el Càncer" que s'instal·larà en dependències de Mas Guàrdies (c/ Lleida s/n, al costat de l' Hospital del Palamós) entrarà en servei el proper 9 d'abril i funcionarà tots el dilluns entre les 9 i les 10,30 hores.

L’objectiu que persegueix l'AECC-Catalunya contra el Càncer amb aquest nou servei és treballar amb els pacients oncològics un conjunt d'estratègies útils per afavorir  l'adaptació del pacient a la malaltia, i a la vegada propiciar la millora de la seva qualitat de vida, fomentant la seva autonomia i possibilitant el seu creixement personal.

 

 

El grup terapèutic "Afrontant el Càncer", integrat sempre per un màxim de deu persones i un mínim de tres, desenvoluparà 10 sessions de treball en tandes setmanals de 90 minuts. Des del servei de psicooncologia de l’AECC-Catalunya contra el Càncer es realitzarà una entrevista prèvia per informar dels objectius d’aquest grup terapèutic, així com dels beneficis que suposa per l’usuari i dels requisits de compromís. 

El servei de suport "Afrontant el Càncer ", supervisat i executat per Mariona Riera, psicooncòloga de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer i encarregada de la consulta d'psicooncologia de l'Hospital de Palamós, s’efectuarà en una sala de Mas Guàrdies.