Et necessitem!!

¡¡Te necesitamos!!

Ets una persona solidaria, compromesa i responsable? Estàs implicada amb la societat? Tens ganes d’ajudar?


Et necessitem!!


Fes-te voluntari!! Només necessites 3 hores, un dia a la setmana!!

 

L’AECC - Catalunya contra el Càncer de Barcelona fa una crida a la ciutadania per buscar nous voluntaris que desitgin col·laborar amb l’entitat, com a voluntaris assistencials als hospitals i als domicilis.

Un projecte perquè els pacients oncològics i familiars puguin disposar d'un acompanyament per part dels voluntaris amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida durant el procés de la malaltia.

Què significa ser voluntari assistencial?

Els voluntaris són essencials i tenen un paper molt important en l'entorn hospitalari. Acompanyen i donen suport emocional al pacient i a la família, tant a l’Hospital de Dia com a les plantes d’hospitalització. També ajuden i són el relleu del cuidador principal, detecten les necessitats del pacient i la família, acompanyen a les gestions dins l’hospital, informen sobre els serveis de l’associació i desenvolupen les activitats d'animació i entreteniment.

Tots els voluntaris reben una formació prèvia i tenen a l’abast totes les eines necessàries per poder fer acompanyaments de qualitat i ajustats a les necessitats de cada pacient i familiar. A més estan acompanyats i sota la supervisió constant dels coordinadors de voluntariat hospitalari o de domicilis de l’entitat. 

Vols ser millor persona, canviar el món i rebre més del que dones?

Fes-te voluntari! Truca al 93 200 20 99 o envia un mail a barcelona@aecc.es