Més de 400 inscrits a la I Cursa AECC Maresme en Marxa

El Punt Comarcal del Maresme de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona ha celebrat la seva I Cursa AECC Maresme en Marxa, a Canet de Mar, amb més de 400 participants i una recaptació de 3.500 €.

Una prova amb una distància de 5 km que els inscrits han realitzat corrents i caminant per tot el Passeig Marítim de Canet. Tots els diners recaptats es destinaran a finançar projectes de recerca oncològica i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

L’activitat ha comptat amb 3 guanyadors a la categoria masculina: Nicolás Garcia amb 20' 10''; Manuel Tiago amb 20' 15'' i Pedro Arcas, amb 20' 38''. Les 3 primeres classificades femenines han estat la Nadia Fradera amb 23' 19'', Adrea Jurado amb 23' 20'' i Inma Salazar amb 23' 53''.  
Una activitat que ha comptat amb la visita de l’alcaldessa del municipi, Blanca Arbell i Brugarola.

Els participants, a més han gaudit d’un bon esmorzar i d’una Màster Class de Zumba i un escalfament previ a la cursa.
Aquest esdeveniment ha estat possible gràcies al patrocini d’ Aletex, i a la col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar, És Canet és esport, Atletisme Sport Canet, Conserves Dani, Centre esportiu del Maresme, H2O Fitness Club Canet, Associació de Venedors de la Plaça Mercat de Canet, Pastisseria Sauleda, Solan de Cabras, Instal·lacions Raurell i SERMAR construccions i reformes.

 

 

I Carrera AECC Maresme en Marcha
I Carrera AECC Maresme en Marcha