Presentació Junta Local a Mollet del Vallès

Presentación Junta Local en Mollet del Vallés

 

S’ha presentat la nova Juntal Local de Mollet del Vallès de l’AECC– Catalunya contra el Càncer,  en un acte que es va celebrar al Centre Cultural La Marineta i que va comptar amb la presència de la Presidenta d’aquesta nova Junta Local, Eva Jiménez, i la Vicepresidenta de la Junta Provincial de l’AECC de Barcelona, Cristina Salat.


L’acte de presentació, que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Mollet, va comptar amb una conferencia sobre l’alimentació saludable, a càrrec del Dr. Joaquim Olivera, metge especialista en nutrició. A l’esdeveniment van participar l’Alejandro Chacón, el rapsoda Pepe Carrasco i el cantautor Joan Blau.


Mireia Golobardes, psicooncòloga de l’AECC, va presentar els serveis de l’associació a la localitat vallesana: d’una banda, la psicooncòloga Carme Cortés fa atenció psicològica dimarts i dimecres al matí a l’Hospital de Mollet del Vallès, gràcies a un conveni amb el centre. I, per l’altra banda, la mateixa Mireia Golobardes fa atenció psicològica a malalts pal·liatius i familiars a l’Hospital Sociosanitari de la localitat i a domicili, com també grups de dol.


La nova Junta Local de l’AECC – Catalunya contra el Càncer de Mollet del Vallès portarà a terme diferents activitats com taules informatives, conferències, tallers i espectacles benèfics, entre altres.