II Carrera AECC Anoia en Marcha

Barcelona
II Carrera AECC Anoia en Marcha

El diumenge 10 de febrer se celebrarà a Igualada la II Cursa AECC Anoia en Marxa, organitzada per l’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona, amb l’objectiu de recollir fons en la lluita contra aquesta malaltia. La sortida serà a les 11 h des de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada. La prova, amb una distància de 5 km, s’adaptarà a tots els públics i es podrà realitzar corrent o caminant.


Les inscripcions ja estan obertes!! Es poden fer fins al 8 de febrer al Punt Comarcal de l’associació a l’Anoia (Rambla Nova, 32 d’Igualada), al Calfont Wellness Centre d’Igualada (carrera Aurora, 86 d’Igualada) i per internet a través de: : http://bit.ly/Anoiaenmarxa   .

El recorregut de la cursa, planer, és adaptat a tothom amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones. Els participants, a més de gaudir de l’esport popular, podran participar en un sorteig amb magnífics premis, un bon esmorzar i d’una Màster Class de Zumba.


Aquesta carrera solidària pretén convertir-se en una cita anual ineludible per tots els amants de l’esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.


Aquesta segona edició continua sent possible gràcies al patrocini de Sofamel, Silvia Giralt, Servisimo, La Renda Urbana, Finques Badia, Calaf Grup i M Piqué; i a la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, l’Esport Igualada, Igualada 2019, Sanitat i Salut Pública d’Igualada, gimnàs Calfont, Club Atlètic d’Igualada, Consum, Targarona, Gessami, Forn de pa i pastes Jaume i Vincenç, Forn de Jorba i la Unió Empresarial de l’Anoia.