AECC Logo

Colabora - Dona

AMB TU, DONEM LA CARA CONTRA EL CÀNCER

Ajuda'ns a cobrir totes les necessitats dels pacients i familiars. Des del mateix moment en el qual se'ls diagnostica el càncer. Amb la teva donació, fas possible una atenció més propera, més personalitzada, i a més ens permets arribar cada vegada a més persones.

 

L’AECC  destinarà el teu donatiu de forma preferent al projecte que hagis triat dins dels serveis de suport i acompanyament, no obstant això, en tractar-se d'una donació pura, simple i incondicionada, l’AECC es reserva el dret d'utilitzar-ho a un altre programa si fos oportú, sempre dins dels objectius generals de l’AECC i la seva missió.

 

Si ho desitges també pots fer el teu donatiu còmodament des del teu banc a través de BIZUM. El codi de la AECC és 11244.

Alça la teva veu contra el càncer

Cantitat
PRD

Per emetre certificat fiscal necessitem les seves dades personals.

Secured by Logo

Si ho prefereixes, pots destinar la teva donació a un pla d'ajuda concret:

Emergencia social

Emergència Social

Ajuda directa per a famílies que a més de trobar-se en risc d'exclusió social, s'enfronten a un diagnòstic de càncer. La teva aportació garanteix la cobertura de les seves necessitats bàsiques i els omple d'esperança.

Cáncer de mama

Càncer de mama

A Espanya, el càncer de mama és la primera causa de mortalitat per càncer en dones. 63.000 persones es veuen afectades per la malaltia i només amb la teva ajuda a la recerca podem vèncer-ho.

Infancia

Infància

Cada any es diagnostiquen nous casos de càncer infantil a Espanya. Nens i famílies que necessiten el teu suport per accedir a atenció social i psicològica, residències infantils, colònies,etc. Ajuda'ls a seguir jugant.

Investigación

Recerca

On tot comença. Apostar per la recerca és apostar per seguir avançant en la lluita contra el càncer, per la supervivència i per millorar la vida de les persones. Amb tu podem seguir investigant.

L´ AECC destinarà el teu donatiu de forma preferent al projecte que triïs, no obstant això, en tractar-se d'una donació pura, simple i incondicionada, l´ AECC es reserva el dret d'utilitzar-ho en una altra línia d'actuació o programa, sempre dins dels objectius generals de l´ AECC i la seva missió.