Personas que apoyan la lucha contra el cáncer donando dinero a aecc

EL CÀNCER ET DEIXA SENSE PARAULES.

Ajuda’ns a tornar la veu a tots els pacients i familiars que han de fer front a un diagnòstic de càncer.

Amb la teva donació, col·labores en l’acompanyament de les persones que han de recuperar l’alè.


DÓNA LA CARA CONTRA EL CÀNCER, FES UNA DONACIÓ.

 

L’AECC  destinarà el teu donatiu de forma preferent al projecte que hagis triat dins dels serveis de suport i acompanyament, no obstant això, en tractar-se d'una donació pura, simple i incondicionada, l’AECC es reserva el dret d'utilitzar-ho a un altre programa si fos oportú, sempre dins dels objectius generals de l’AECC i la seva missió.

Alça la teva veu contra el càncer

Cantitat
Cantitat
PRD

Per emetre certificat fiscal necessitem les seves dades personals.

Secured by Logo

Si ho prefereixes, pots destinar la teva donació a un pla d'ajuda concret:

Emergencia social

Emergència Social

Ajuda directa per a famílies que a més de trobar-se en risc d'exclusió social, s'enfronten a un diagnòstic de càncer. La teva aportació garanteix la cobertura de les seves necessitats bàsiques i els omple d'esperança.

Cáncer de mama

Càncer de mama

A Espanya, el càncer de mama és la primera causa de mortalitat per càncer en dones. 63.000 persones es veuen afectades per la malaltia i només amb la teva ajuda a la recerca podem vèncer-ho.

Infancia

Infància

Cada any es diagnostiquen nous casos de càncer infantil a Espanya. Nens i famílies que necessiten el teu suport per accedir a atenció social i psicològica, residències infantils, colònies,etc. Ajuda'ls a seguir jugant.

Investigación

Recerca

On tot comença. Apostar per la recerca és apostar per seguir avançant en la lluita contra el càncer, per la supervivència i per millorar la vida de les persones. Amb tu podem seguir investigant.

L´ AECC destinarà el teu donatiu de forma preferent al projecte que triïs, no obstant això, en tractar-se d'una donació pura, simple i incondicionada, l´ AECC es reserva el dret d'utilitzar-ho en una altra línia d'actuació o programa, sempre dins dels objectius generals de l´ AECC i la seva missió.