Día Internacional del Voluntariat, 5 de desembre

Día Internacional del Voluntariat, 5 de desembro

 

Cada dia hi ha més persones voluntàries de l'AECC Catalunya Contra el Càncer, que inspiren a altres a construir un món més just, saludable i amable. 

Al 2018, el lema del dia internacional del voluntariat, segons l'Assemblea de les Nacions Unides, és: "Els Voluntaris construeixen comunitats resilients". Lema amb el què ens trobem en sintonia i d'acord, perquè tot el voluntariat de l'AECC de forma més o menys directa, contribueix al benestar de les persones malaltes i les seves famílies, contagiant en ells la força i l’ànim que els fa acceptar i fer front de forma positiva  la malaltia. 

Resiliència, aquesta capacitat de superació de situacions adverses, en nombroses ocasions, anima les persones a passar de ser receptores a prestadores de l’ajuda i a fer-ho en similar situació de vulnerabilitat .  


Tot el voluntariat de l'AECC, en conjunt i en la seva diversitat de les diferents activitats que es desenvolupen i d'una posició constructiva i de transformació, es mereix el nostre RECONEIXAMENT i l’HOMENATGE per la seva participació, compromís i responsabilitat. 


Amb el nostre agraïment i aquestes paraules, volem informar i cridar l'atenció de la població general sobre l'extensió dels esforços voluntaris en reduir l'impacte de la malaltia i millorar la qualitat de vida de les persones


AECC - Catalunya Contra el Càncer Lleida
 

Voluntario AECC
Voluntario AECC
Voluntario AECC
Voluntario AECC