5 de maig, col·lecta anual. Recol·lectem esperança

5 de maig, col·lecta anual. Recol·lectem esperança

El passat 5 de maig, l’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Barcelona va sortir al carrer un any més amb la tradicional Col·lecta Anual. Prop de 100 taules amb 1.000 voluntaris, repartides per la capital catalana amb un únic objectiu: recaptar diners per continuar investigant contra el Càncer.

Per primer any, l’AECC a Barcelona va sortir al carrer sense el que havia estat tot un símbol de l’entitat, la cinta de la col·lecta. Enguany, es va decidir implantar a totes les taules el nou símbol d’esperança que ja l’any passat es va presentar a la carpa institucional, l’iris blan, que representa l’esperança.

Un estat d’ànim que des de l’AECC volem transmetre a tots els pacients de càncer i a les seves famílies perquè l’iris significa el compromís amb la investigació oncològica, l’única via per posar fre a la malaltia.

Des de la carpa central es recreà un laboratori i diferents investigadors ban estar presents per mostrar la feina que duen a terme en l’àmbit oncològic i per conscienciar de la importància de seguir investigant.

Una altra de les activitats que es va portar a terme a la carpa central va ser la creació d’un “Jardí Vertical” on tothom que vulgui podrà sembrar esperança i expressar el seu desig. L’AECC - Catalunya contra el Càncer porta anys “preparant la terra” (ajuntant als investigadors), “sembrant llavors” i “regant” (seleccionant projectes i donant beques) i el dia de la col·lecta li va tocar a la societat sortir al carrer per “recol·lectar” aquesta Flor de l’Esperança i ajudar-nos a acabar amb el càncer.