8 de maig. Col·lecta anual

Colecta 2013

 

 

El proper dimecres 8 de maig l’aecc - Catalunya Contra el Càncer de Barcelona organitza la seva col·lecta anual a la ciutat de Barcelona.

Aquest any la col·lecta té un significat molt especial per a nosaltres, ja que l’associació va complir 60 anys el passat 5 de març, seixanta anys al costat dels malalts i les seves famílies, 60 anys lluitant contra el càncer. Una lluita que va iniciar el seu fundador, el català Josep Biosca, a l’any 1953 i que segueix viu gràcies al recolzament de tota la societat.

És per això que esdeveniments com la col·lecta són tan importants, ja que sense els recursos financers que aconseguim en aquest tipus d’esdeveniments no podríem complir la nostra missió.

Per aconseguir que sigui tot un èxit aquesta col·lecta, més de 1.000 voluntaris i col·laboradors repartits en prop de 100 taules, distribuïdes per tota la ciutat de Barcelona, ens ajudaran a recaptar diners i difondre el missatge de l’associació. Com a novetat aquest any tindrem un telèfon solidari, 900 100 301, on ens podran fer donatius. També comptarem amb la presència de 5 cotxes, per poder arribar als barris i llocs de Barcelona on no tenim taules recaptatòries i poder apropar a tothom la col·lecta.

I si us voleu apropar a la carpa institucional a Passeig de Gràcia amb Aragó, us podreu fer una fotografia instantània i regalar-nos aquest moment. Tindrem un mural exclusivament per aquelles persones que ens vulguin regalar els “seus moments” i alhora vulguin col·laborar amb la lluita contra el càncer amb un donatiu.

També és podran fer donatius via on-line