AECC València premia als escolars més conscienciats contra el consum d'alcohol

Valencia/València - 02/12/2019

Fundació Bancaixa, Plaça de Tetuán, 23, 46003 València, Valencia 


La campanya de conscienciació contra el consum i abús de l'alcohol entre els adolescents valencians ha culminat amb la celebració d'una gala de premis conduïda per la coneguda youtuber valenciana, María Herrejón.

Amb la participació del president de AECC Valencia, Tomás Trenor, la gerent de l'entitat, Helena Alloza, l'equip de Promoció de la Salut i les presidentes de diferents Juntes Locals, la cita va comptar també amb l'assistència de més de 170 escolars de tota la província de València que durant els mesos d'octubre i novembre van participar juntament amb 2.000 adolescents més en el taller programat dins de la iniciativa 'Per 7 raons no sóc motxilla'. 

Entre els premiats destaquen les categories a col·legi més implicat, IES Josep de Ribera de Xátiva, col·legi més saludable, Santa Teresa de Jesús – El Vedat de Torrent, i col·legi més motivador, IES Balears de València. Tres centres educatius que van rebre xecs canviables per material escolar. 

D'altra banda, va haver-hi esment especial a tres alumnes del Cumbres School de València, IES Miguel Ballesteros d'Utiel i IES Hort de Feliu d'Alginet, per donar les raons més originals, argumentades i directes. Elles van rebre una targeta regal canviable per material esportiu. 

En última instància, les xarxes socials també van tindre un buit entre els premiats amb la categoria a 'Premi Influencer' que incloïa una càmera valorada en 300€ i qui va obtindre l’usuari @miss_gominolez per la seua contínua invitació a portar una vida plena sense alcohol


 


 

Fundación Bancaja, Plaza de Tetuán, 23, 46003 València, Valencia.

La campaña de concienciación contra el consumo y abuso del alcohol entre los adolescentes valencianos ha culminado con la celebración de una gala de premios conducida por la conocida youtuber valenciana, María Herrejón. 

Con la participación del presidente de AECC Valencia, Tomás Trenor, la gerente de la entidad, Helena Alloza, el equipo de Promoción de la Salud y las presidentas de distintas Juntas Locales, la cita contó también con la asistencia de más de 170 escolares de toda la provincia de Valencia que durante los meses de octubre y noviembre participaron junto con 2.000 adolescentes más en el taller programado dentro de la iniciativa ‘Por 7 razones no soy mochila’. 

Entre los premiados destacan las categorías a colegio más implicado, IES Josep de Ribera de Xátiva, colegio más saludable, Santa Teresa de Jesús – El Vedat de Torrent, y colegio más motivador, IES Balears de València. Tres centros educativos que recibieron cheques canjeables por material escolar. 

Por otra parte, hubo mención especial a tres alumnas del Cumbres School de Valencia, IES Miguel Ballesteros de Utiel y IES Hort de Feliu de Alginet, por dar las razones más originales, argumentadas y directas. Ellas recibieron una tarjeta regalo canjeable por material deportivo. 

En última instancia, las redes sociales también tuvieron un hueco entre los premiados con la categoría a ‘Premio Influencer’ que incluía una cámara valorada en 300€ y quien obtuvo el perfil de @miss_gominolez por su continua invitación a llevar una vida plena sin alcohol.

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Infocancer 24h - 7 días