AECC Valencia recolza cinc projectes d’investigació en càncer infantil, de mama, pròstata i estómac

Valencia/València - 03/02/2020

Palau de Congressos, Avinguda de les Corts Valencianes, 60, 46015 València

La quarta edició de les beques predoctorals d'AECC Valencia ha suposat l'impuls de cinc projectes d'investigació en càncer infantil, de mama, de pròstata i d’estómac. Una iniciativa que és possible gràcies a la recaptació de RunCáncer, el circuit de carreres i marxes solidàries que ha aconseguit 340.855 euros en 2019 per a aquest fi.

Així, la investigació per a millorar el diagnòstic i tractament del càncer podrà desenvolupar-se en centres valencians de referència en l'àmbit de la investigació oncològica com la Fundació per a la Investigació de l'Hospital La Fe de la Comunitat Valenciana, la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Clínic de València (INCLIVA) i l'Institut Valencià d'Oncologia (IVO).

A més, des d'AECC Valencia s'ha presentat el nou itinerari de RunCáncer que inclou la celebració de 108 proves, 17 de les quals també tindran carrera, amb la finalitat d'aconseguir els 90.000 participants i els 350.000 euros de recaptació. Una oportunitat que permet comprometre als habitants de cada localitat amb l'esport i la investigació oncològica.

 


 

AECC Valencia apoya cinco proyectos de investigación en cáncer infantil, de mama, próstata y estómago

Palacio de Congresos, Avinguda de les Corts Valencianes, 60, 46015 València


La cuarta edición de las becas predoctorales de AECC Valencia ha supuesto el impulso de cinco proyectos de investigación en cáncer infantil, de mama, próstata y estómago. Una iniciativa que es posible gracias a la recaudación de RunCáncer, el circuito de carreras y marchas solidarias que ha conseguido 340.855 euros en 2019 para este fin.

Así, la investigación para mejorar el diagnóstico y tratamiento del cáncer podrá desarrollarse en centros valencianos de referencia en el ámbito de la investigación oncológica como la Fundación para la Investigación del Hospital La Fe de la Comunidad Valenciana, la Fundación para la Investigación del Hospital Clínico de Valencia (INCLIVA) y el Instituto Valenciano de Oncología (IVO).

Por su parte, desde AECC Valencia se ha presentado el nuevo itinerario de RunCáncer que incluye la celebración de 108 pruebas, 17 de las cuales también albergarán carrera, con el fin de alcanzar los 90.000 participantes y los 350.000 euros de recaudación. Una oportunidad que permite comprometer a los habitantes de cada localidad con el deporte y la investigación oncológica. 

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Infocancer 24h - 7 días