Barcelona es mou contra el càncer de mama

Barcelona es mou contra el càncer de mama

Ahir, gairebé mil persones van sumar-se a l’AECC i van fer esport a la Marató de fitness que vàrem organitzar al Parc de l’Estació del Nord. Amb tres modalitats diferents, des de l’associació vam voler traslladar als participants la importància de fer exercici físic, sigui el que sigui, ja que una vida activa físicament pot protegir, fonamentalment, enfront del càncer de còlon i de mama.

A les 10 començava la jornada amb una sessió de ioga de la mà d’Antonia Arévalo, monitora de Clubs Dir.  A través de la música i dels asanes que vàrem realitzar, els participants van gaudir de la pràctica d’exercici físic i van començar el dia d’una manera relaxada.

L’Associació de ball A lo Cubano va prendre el relleu i va omplir de color el parc en el que per ells és una pràctica per “moure’s, conèixer a gent nova, descobrir activitats, aprendre a cuidar-se i adquirir el gust per a cuidar-se”.

I com a cloenda a un matí del més mogut l’Associació BCNSwing ens va fer moure a ritme de swing. Vam traslladar l’activitat a la zona asfaltada del parc, on ballarins de diferents escoles de Barcelona ens van demostrar

Però mentre uns feien esport, altres van aprofitar a la zona de carpes per fer-se la manicura amb Depiline, adquirir la samarreta solidària que Venca ha dissenyat amb motiu de la campanya de mama o van agafar forces amb les barretes energètiques de Nestlé Fitness.

L’acte d’ahir ha estat el tret de sortida de les activitats que hem organitzat enguany per a conscienciar de la importància de la prevenció, així com també del tractament psicològic per a totes les persones afectades.

Demà tindrà lloc una de les activitats que caracteritzen aquesta campanya. A les 19.30 h. l’AECC, Agatha, Gamis i Oncolliga llegiran un comicat al Saló de Cróniques de l’Ajuntament de Barcelona i a les 20 h. s’il·luminaran de color rosa els edificis més emblemàtics de la ciutat: juntament de Barcelona, Palau de la Generalitat de Catalunya, Casa Batlló, Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA),  El Molino, El Palauet Living (Casa Bonaventura Ferrer), Palau Robert, Fundació Suñol, Círculo Ecuestre, Centre Comercial Diagonal Mar, Centre Comercial La Maquinista, DIR Up&Down, Estadi RCD Espanyol, Fairmont Rey Juan Carlos I, Grup Manchón, Hotel Claris, Hotel Monument, Hotel W, Majestic Hotel Group, ABaC Restaurant & Hotel, Pedralbes Centre i les fonts de Passeig de Gràcia i de Plaça de Catalunya entre d’altres.

Si voleu consultar les activitats que es faran durant aquests dies podeu consultar aquí o seguir-nos a les nostres xarxes socials.