Campanya contra el Càncer de Mama

Suport a la campanya a les Escales de Sant Feliu de Girona

Amb motiu del Dia Contra el Càncer de Mama, 19 d’octubre, des de l’aecc-Catalunya Contra el Càncer de Girona es van posar a la venda ulleres de sol roses solidàries i es van dur a terme diverses accions.

Es va fer una campanya a les xarxes socials on es demanava als usuaris que pengessin la seva foto amb les ulleres de sol posades amb el hashtag #sumatalrosa. Entre molts d’altres, es van sumar a la iniciativa personalitats com Pilarín Bayés, Christian Escribà, Vador Lladó, Lucrecia i Alexandra Prat.

Alhora, el divendres 16 d’octubre es va col•locar una taula informativa a la Plaça Sant Feliu de Girona i es va fer una foto multitudinària de persones amb ulleres roses a les escales de l’església de Sant Feliu de Girona, per mostrar el seu suport als malalts de càncer de mama i als seus familiars.

També es va posar una taula informativa al Pont de Pedra de Girona els dies 13, 14 i 15 d’octubre, i a l’estadi de Montjuïc de Girona en el partit del F.C. Girona i l’U.D. Almería l’11 d’octubre. A la mitja part del partit es va fer una projecció del vídeo que els jugadors i equip tècnic del Girona havien gravat amb les ulleres roses posades exposant missatges de suport i de prevenció del càncer de mama, i es van entrevistar diversos membres de l’aecc-Catalunya contra el Càncer que van explicar la campanya i els seus objectius als espectadors.

El diumenge 18 d’octubre es va col•laborar amb la Cursa del Carrer Nou de Girona, repartint informació i llaços roses entre els participants.

Així mateix, el 19 d’octubre es va posar una taula informativa al Centre Comercial Girocentre de Girona durant tot el dia.

També es van fer actes a les poblacions de Besalú, Blanes, Lloret de Mar, Salt, Maçanet de la Selva, Palamós, Figueres, Sant Feliu de Guíxols, Sils i Palafrugell.

A totes les accions s’han repartit llaços roses entre els assistents, símbol de la lluita contra el càncer de mama. I es va incentivar als membres del personal sanitari dels Hospitals de Girona per tal que portessin el llacet rosa durant la setmana del 19 al 25 d’octubre com a suport a tota la campanya.