Circuit de Barcelona - Catalunya

Més de seixanta infants malalts de càncer s’han convertit en copilots de carreres al Circuit de Barcelona - Catalunya

Més de 60 infants malalts de càncer, juntament amb les seves famílies, han participat aquest dissabte a la VIII Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya, on els petits s’han convertit en copilots d’un centenar de cotxes esportius de gamma alta com Ferrarri, Porsche o Aston Martin, vehicles cedits per particulars, concessionaris o clubs d’arreu de l’estat. 

L’acte, organitzat per l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona amb la col·laboració del Circuit de Catalunya, té per objectiu fomentar la interacció familiar lluny de l’entorn hospitalari i a la vegada transmetre la idea que la lluita contra aquesta malaltia és una cursa que es corre en equip.

L’activitat més emblemàtica de la jornada ha estat, sens dubte,  la Tanda contra el càncer, ja que els menors, d’entre 6 i 15 anys, han experimentat la sensació de córrer en un vehicle a tota velocitat per un dels circuits més emblemàtics del món. Els nens i nenes també han fet una visita guiada per les instal·lacions, han realitzat tallers de manualitats i han participat a la mostra d'automòbils dels bombers de la Generalitat, Protecció Civil de Montmeló i els Mossos d'Esquadra.

Enguany, i com a novetat, l’empresa del sector logístic, DHL, ha col·laborat, juntament amb el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, amb l’activitat sent els patrocinadors principals de l’esdeveniment.