Col•lecta 2012

Imatge colecta 2012 Barcelona

Més de 1000 voluntaris surten al carrer amb motiu de la Col·lecta Anual

El passat, 5 de juny va tenir lloc la Col·lecta que anualment organitza l’aecc Catalunya contra el Càncer de Barcelona, a la nostra ciutat, sota el lema Si som molts, serem més forts. 

A Barcelona, centenars de col·laboradors d’aquesta organització van sortir al carrer per animar els barcelonins i barcelonines a solidaritzar-se en la lluita contra el càncer. Ho van fer a través de més de 100 taules informatives distribuïdes arreu de la ciutat. 

La Col·lecta anual és la base per aconseguir fons per a les ajudes psico-socials que l’aecc ofereix gratuïtament als malalts de càncer i a les seves famílies, així com seguir contribuint a la prevenció de la malaltia i a la recerca oncològica. 

Aquesta acció permet la implicació i participació activa de la societat en la lluita contra el càncer. La mobilització social i la implicació és fonamental per l’èxit de la col·lecta. 

Aquest any s’ha potenciat molt la acció de captació de les empreses en tres línies: la difusió de la col·lecta a nivell intern, la creació de taules petitòries dintre de les empreses així com la participació a través de voluntariat corporatiu.  

Davant de la situació d’adversitat social i econòmica que estem vivint la col·laboració de la societat civil ha demostrat que el compromís en la lluita contra el càncer segueix sent una prioritat i tots amb la suma de petits esforços han permès que el 5 de juny recaptéssim un total de 164.299,18 € euros.