Un “còlon gegant” conscienciarà sobre la prevenció del càncer

L’infable inclou una exposició sobre la prevenció del cáncer de còlon

L’infable inclou una exposició sobre la prevenció del cáncer de còlon

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) instal·larà els propers dies 19, 20 i 21 d’abril, un còlon inflable de grans dimensions amb la finalitat de conscienciar sobre el càncer de còlon i com prevenir-lo.

El còlon s’instal·larà entre les 10.00 h i les 14.00 h i entre les 16.00 h i les 20.00 h a:

Dijous 19 d'abril. Carrefour Manresa, carrer Àlvar Alto, s/n

Divendres 20 d'abril. Carrefour Igualada, Av. Països Catalans, s/n

Dissabte 21 d'abril. Carrefour Prat, Ctra. de Castelldefels, km 5.

En aquest tipus de càncer la prevenció i la conscienciació és molt important, és per això que l’aecc ha decidit divulgar i difondre la importància de la prevenció d’aquest tumor, mitjançant la instal·lació d’aquest còlon inflable a El Prat de Llobregat. A més a més de l’exposició, l’entitat comptarà amb personal de l’aecc per oferir les explicacions necessàries a tots els visitants, així com, abundant material didàctic i informatiu.

Aquesta acció s’organitza gràcies a la col·laboració de la Fundación Solidaridad Carrefour i  s'emmarca dins del programa d'activitats de la campanya de càncer colorectal (CCR) organitzada per l’associació. L’aecc treballa per oferir programes de suport psicosocial als malalts de càncer i als seus familiars, i aposta fermament pel finançament de la recerca del càncer de còlon com a eix estratègic clau. És per això que l’aecc reuneix a professionals del camp de la investigació per crear sinergies que permetin obtenir els millors recursos per a la lluita contra el càncer.