Colònies per a germans de nens amb cancer

IX Colònies per a germans de nens amb cancer

Excursió al Castell de Montclús a les Colònies 2012

Aquest any organitzem les IX colònies lúdiques i terapèutiques dirigides a germans de nens amb càncer. Tindran lloc del 28 de juliol a l'1 d'agost de 2013 a la Casa de colònies La Granja Escola, a Santa Maria de Palautordera situada en plena natura al peu del Parc Natural del Montseny.

Poden participar nens i nenes i joves d'entre 7 i 17 anys d'edat amb un germà o germana que tingui o hagi tingut càncer. Allí podran gaudir d'un conjunt d'activitats lúdiques i esportives, conèixer i establir noves relacions amb altres nens i joves en una situació similar.

Des de l’aecc els oferirem tallers psicoeducatius que permetin expressar i compartir l'experiència de ser germà d'un nen amb càncer.

També farem activitats relacionades amb el món del cavall i amb animals, activitats d'aventura, pastisseria, manualitats, piscina, gimcana, excursions i jocs de nit.

 

QUI POT APUNTAR-SE

Nens/as i joves d'entre 7 i 17 anys d'edat amb un germà/n al que tingui o hagi tingut càncer.

Tindran prioritat els nens/as que no hagin participat en edicions anteriors.

Si voleu participar, truqueu al 932 002 099, sol·liciteu el dossier d'inscripció i retorneu-lo amb la documentació sol·licitada. Inscripcions fins al 22 de juliol.