Corro contra el càncer, una cursa solidària

Corro contra el càncer, una cursa solidària

Aquest diumenge la ciutat de Sabadell va aplegar la cinquena edició de la Cursa Corro Contra el Càncer. La plaça de la Creu Alta es va omplir amb els 2.900 corredors que amb la seva participació han ajudat a recaptar 15.000 € que aniran destinats a la missió de l’Associació, ajudar als malalts i les seves famílies, prevenir el càncer i investigar.

És la segona cursa més important a Sabadell en nombre de participació, la primera és la de la Festa Major, però és la primera en solidaritat. A més, a banda de la competició pròpiament hi ha la categoria “Lluitadors” i “Lluitadores”, categoria especial per a les persones que han superat o estan superant un càncer i que aquest any han guanyat

En la vessant  competitiva, ha guanyat en categoria masculina Hernán Granja amb un temps de 15:11. En categoria femenina ha guanyat Andrea Guimerà, amb 19:49. La cursa ha sortit des de la plaça de la Creu Alta baixant per l’Eix Central fins la Gran Via i tornant a pujar per acabar de nou a la mateixa plaça.

Com ha dit en Lluís Domingo, organitzador de la cursa, aquesta “neix d'una experiència personal pròpia” i “en la mesura que la gent vulgui participar i mostri el seu suport, jo faré tot el possible per seguir convocant com més gent millor”, així que Lluís, ja esperem l’edició de l’any 2017. Gràcies pel teu suport a l’AECC – Catalunya Contra el Càncer i gràcies a tots els participants per fer-ho possible!

 

Veure vídeo