Cucalòcum Primavera 2014

Cucalòcum Primavera 2014

Des de la aecc-Catalunya contra el càncer de Lleida, i més concretament des del grup de voluntaris Joves per la Salut, organitzem habitualment diferents activitats tant lúdiques com esportives, amb l’objectiu de fomentar entre la població hàbits de vida saludable i de prevenció del càncer, com ara la pràctica d'exercici de manera regular, l’abandonament de l’hàbit tabàquic..., i sobretot el més important: una bona alimentació, basada en productes naturals com ara fruites i verdures.

És per aquest motiu que, per segon any consecutiu, endeguem el Concurs de Dibuix Menjar bé és Divertit que es troba encabut al Parc Infantil Cucalòcum Primavera 2014.

Ermengol, conegut dibuixant, caricaturista, director de l’Escola Ermengol, i fundador d’Humoràlia, és membre del Jurat del Concurs, juntament amb el Sr. Manuel López-Morell, president de la JP de Lleida de l’aecc-Catalunya Contra el Càncer i altres membres de la Junta directiva de l’entitat.

El concurs s’ha obert per nens dels 3 als 12 anys que varen acudir a Cucalòcum Primavera, augmentant la participació respecte l’any passat amb un total de 247 nens i nenes que varen fer un dibuix en relació a aquesta temàtica. S’han premiat els dibuixos al més sa, el més original, el més divertit, el que té més llum i color, i el més el·laborat de les dues categories segons els grups d’edat.

L’entrega de premis es durà a terme demà dimarts 29.04.14 a les 18.00 a l’aecc (C/ Pallars, 25) gràcies a les botigues Wala, que han ofert gran part dels regals.