Èxit de participació en la Primera Cursa Contra el Càncer

 

Prop de mil persones van participar en la Primera Cursa Contra el Càncer a Girona el passat diumenge 1 de febrer organitzada per l’aecc-Catalunya contra el Càncer de Girona. A primera hora del matí es donava la sortida a Plaça Catalunya als participants a la caminada que feien un recorregut de 2’5 km. Poc després, era el torn dels més petits amb dos circuits infantils al voltant de la Plaça Catalunya. Per acabar amb una cursa de 2’5 km i la cursa estrella de 5 km on hi va haver una participació més alta.

La carrera es va organitzar amb motiu del dia 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer, amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer i de conscienciar la població de la importància de mantenir hàbits saludables per prevenir aquesta malaltia.

El circuit transcorria pel barri vell de la ciutat, en espais tan emblemàtics com el Pont de Pedra, el Carrer Santa Clara, la Plaça Independència, Plaça de Sant Feliu, Carrer de les Ballesteries i la Rambla Llibertat.

Tots els participants rebien una camiseta tècnica i una motxilla de regal en inscriure’s i avituallament després de la cursa cortesia de Bicentury, Girona Fruits, Nestle, Pascual, Sant Aniol i Valvi.

Coincidint amb l’arribada de la cursa de 5 km es va viure un dels moments més emotius de la jornada quan van arribar l’Adrià Cruz i en Roger Lacaci, dos esportistes d’èlit que van recórrer més de 120 km non-stop des de Barcelona fins a Girona amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer.

Després de la seva arribada i de la gran ovació que els va dedicar el públic present a la plaça, es van donar premis als guanyadors de les curses i es va fer un sorteig de regals gràcies al Parc Aquàtic Aqua Brava, Cinemes Albèniz, Hotels de Luxe Costa Brava, La Calèndula, Draps, Diedre, Hipercor Girocentre, Marineland, Esports Nabas, Nutrisport, Els Jardins de la Mercè, Ocine, Qualia, Sephora, Joguines Somnis, el Teatre Municipal de Girona, el Teatre de Salt i Wala; i servei de massatge gràcies a la col·laboració de l’Escola Universitària de Salut i l’Esport. 

La Primera Cursa Contra el Càncer ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Girona, Tradeinn, Clínica de Girona, Bankia, DKV assegurances mèdiques, Grup Andreu, Cederroth, Garatge Plana Smart Center, Cànovas 1852, Carlos Colomer SA, Santiago Juandó SA, La Caixa i la col·laboració d’Ambulàncies DYA, Blonda, Geieg, Oktitans, i la Universitat de Girona. 

 

Galeria d'imatges

Fotografies de Deli Ponce