I Guardons aecc-Catalunya contra el Càncer

I Guardons aecc-Catalunya contra el Càncer

Ahir, l’aecc - Catalunya Contra el Càncer de Barcelona, va entregar els seus “I Guardons aecc-Catalunya contra el Càncer”, un reconeixement a altres entitats amb importants projectes entorn a la lluita contra el càncer i que l’associació ha volgut convertir en uns premis de caràcter anual.

 

El lliurament dels guardons va tenir lloc en el marc de la 43a. Reunió Estatutària de Socis i Convenció Anual de la Junta de Barcelona. En aquesta primera edició, s’ha distingit amb els guardons a:  

 

 

  • La Fundació La Marató de TV3, dins la categoria d’Institució pel foment de la recerca oncològica, per haver aconseguit recaptar 12’4 milions d’euros a favor de la lluita contra el càncer en la seva darrera edició, que seran destinats a projectes de recerca, i per la tasca divulgativa que se’n va fer durant tota la campanya.
  • L’Institut Català d’Oncologia (ICO), dins la categoria d’Institució per la seva vessant social assistencial vers la lluita contra el càncer, pels seus valors i qualitat com a institució integradora de diferents entitats socials i per portar a la pràctica la seva voluntat assistencial de “pensar com a pacients”.
  • Hard Rock, dins la categoria d’empresa solidària, pels seus programes de filantropia, el seu compromís amb la lluita contra el càncer de mama i la seva col·laboració amb l’aecc-Catalunya contra el Càncer.

Els encarregats de recollir els premis varen ser Carme Basté, directora de la Fundació La Marató de TV3; Josep Mari Vilà, president de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i Eva Hita, Coordinadora de Màrqueting del Hard Rock Cafe Barcelona. 

El President de l’aecc-Catalunya contra el Càncer, Juli de Miquel, va valorar la creació d’aquests guardons com “una forma d’agrair i reconèixer a organitzacions, entitats o empreses que estan realment compromeses amb una causa en la que nosaltres portem lluitant ja 60 anys”. “És molt encoratjador”, afegeix el President, ”la quantitat i qualitat de projectes de afins als nostres objectius d’impulsar la recerca, la prevenció i l’acompanyament dels que pateixen directa o indirectament un càncer”.