I Open de Pàdel contra el Càncer

I Open de Pàdel contra el Càncer aecc Tarragona

L’Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) i el Club Esportiu Tarragona Pàdel Indoor (TPI) organitza un torneig que es celebrarà a les instal·lacions del TPI del 27 de maig al diumenge 2 de juny amb l’objectiu de lluitar contra aquesta malaltia i millorar la qualitat dels que la pateixen i dels seus familiars.

Les inscripcions per poder jugar el torneig es fan a través de la web del TPI http://www.tarragonapadelindoor.es/ir-open-de-padel-contra-el-cancer/. Es podrà disputar en categoria masculina, femenina i mixta. Els beneficis d’aquesta primera edició del Open de pàdel contra el càncer aniran destinats íntegrament al programa de l’aeccTarragona "Molt per viure".

El dia de finalització del mateix està previst portar a terme un partit d’exhibició entre Pablo Greco i Luís Ferrini, directors esportius del TPI i parella número 1 de la província de Tarragona, contra dos rivals d’entitat del circuit català de pàdel i també es farà una barbacoa a les instal·lacions del Club Esportiu Tarragona Pàdel Indoor com a comiat de la primera edició del "Open de pàdel contra el Càncer".