II Trobada Gastronòmica: Segons Plats

Resultats del Taller

El passat dijous es va dur a terme la Segona Trobada Gastronòmica a l’Escola d’Hostaleria de Girona en el marc del programa Aula de Salut de l’aecc-Catalunya contra el Càncer. Aquest programa pretén incrementar els coneixements de la població sobre la nutrició bàsica i l’alimentació per assolir i mantenir els hàbits saludables en l’alimentació.

En aquesta ocasió, un professor de l’Escola d’Hostaleria va fer el taller sobre segons plats saludables en una aula de l’escola davant gairebé quaranta assistents. Es van cuinar tres plats en directe: pit de pollastre marinat amb fons de patata, pebrot i formatge fresc al pesto; polenta amb samfaina, ous poche i parmesà; i hamburguesa d’arròs integral, soja germinada i ceba caramel•litzada amb salsa de mostassa.

El programa Aula de Salut es pot dur a terme gràcies a la col•laboració de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó de Girona, el Grup Comexi i l’Escola d’Hostaleria de Girona. La propera trobada gastronòmica tindrà lloc el 26 de març on es parlarà d’alimentació i nutrició.

Fotografies de Deli Ponce