IV Nit Solidària de Sallés Hotel & Spa Cala del Pi

Més de dues-centes persones es van reunir a la quarta edició de la Nit Solidària organitzada al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d’Aro amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació contra el càncer infantil.

L’èxit de participació i el suport de l’Obra Social La Caixa i nombrosos patrocinadors van permetre recaptar un total de 30.000 € que es destinaran a la investigació del Sarcoma d’Ewing, un dels tumors infantils més comuns. En concret, a un projecte que s’està duent a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona a través de la Fundació Científica de l’AECC.

La vetllada va estar conduïda per Blai Morell, periodista i crític cinematogràfic, i va comptar amb la presència de Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Yolanda Sallés, gerent del grup hoteler; Pilar Cort i Joan Puig, presidenta i vicepresidenta de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona; Vanessa Nueva, autora del blog “El crep de mi vida”; i amb cares conegudes com Mireia Canalda, Felipe López, Martina Klein, Àlex Corretja, Elsa Anka, Pilar Oporto i Cristina Cuberto.

Durant la nit, els assistents van poder gaudir de l’actuació de les cantants Lucrecia i Montserrat Cristau, de la violinista Annya i amb la desfilada de vestits de núvies a càrrec del dissenyador Jordi Dalmau.

Entrega de la recaptació: Javier Colocho, director de Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, Yolanda Sallés, gerent del grup hoteler, i Pilar Cort, presidenta de l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona.