IX Torneig Golf Memorial TorreMirona

IX Torneig Golf Memorial TorreMirona

El passat 20 de juny es va celebrar el IX Memorial TorreMirona al TorreMirona Golf Club de Navata, a l’Alt Empordà, amb l’objectiu de recaptar fons a benefici de l’aecc-Catalunya contra el Càncer.

En total hi van participar 110 jugadors, entre ells l’exjugador del FC Barcelona i actual seleccionador de la selecció catalana de futbol, Gerard López, i es va recaptar un total de 14.500€.

Al final de la jornada es va subhastar una camiseta oficial del F.C. Barcelona firmada pel jugador Leo Messi i tots els participants van tenir un polo de regal cortesia d’un dels patrocinadors de l’acte, Generali Seguros.

També van participar com a patrocinadors Productes Coll Verd, Pa Fi, Esteve Quera, Balló S.A., Fruites Ferrer, Gros Mercat, Hotel Terraza, Mas Cucut, Restaurant La Plaça de Lladó, Cal Xiquet, Ibericus, Santiveri, JSG Joiers, Josep Bosch Perruquer, Perruqueria Lídia, La Divina Botiga, Assessoria Margall i Caixàs, Yécora Patent Agency, carnisseria Manera, Maia croissanteries, Nou Estil perfumeria, perfumeries Rosita, sabateria Roig, Pere Quera, Rambla 29, Sports Josep, Teixits Matas, Òptica Chavarria, Òptica Casas, Òptica Gelabert, Indústries Samart, Euromueble de bru, Campà Tabacs, Supermercat Escudero, Aigües de Vilajuïga, Torremirona Fitness Salut; i es va comptar amb la col•laboració de la Caixa-Obra social, Codorniu i l’artista plàstica Blanca Reig que donà una obra original seva.