L'aecc amb la Marató

L'aecc amb la Marató

Imatge de la Marató d'enguany

Des de l’aecc- Catalunya contra el càncer de Barcelona, hem col·laborat en diferents aspectes amb la Marató de TV3 que s’ha celebrat aquest passat 16 de desembre, dedicada al càncer.

Hem de destacar el nostre paper com un dels grups assessors amb la Fundació de la marató de TV3, ajudant-los en la recerca de diferents testimonis (pacients de l’associació) per a participar en els diferents reportatges que van emetre al Telenotícies de TV3 i canal 3/24 i l’info K del canal Súper 3 i ,a més a més, pel programa de  la marató que és va fer en directe, per a que poguessin explicar les seves vivències i experiències relacionades amb la malaltia.

També destacar la participació dels nostres voluntaris i juntes locals a les seves poblacions per a recolzar les diverses activitats que s’han organitzat en aquestes durant tot el mes de desembre.

El nostre president Juli de Miquel i la membre del comitè executiu Marta Martí, van estar presents recollint trucades durant el diumenge, per atendre els milers de ciutadans que van estar trucant per a contribuir durant tota la jornada per fer les seves donacions.