L’aecc-Catalunya contra el Càncer i l’Ajuntament de Castelldefels junts contra el càncer

L’aecc-Catalunya contra el Càncer i l’Ajuntament de Castelldefels junts contra el càncer

El 15 de maig, la directora gerent de l’aecc-Catalunya contra el Càncer, Àngela Sánchez, i l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, van signar un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en un programa d’activitats amb l’objectiu de lluitar plegats contra la malaltia i desenvolupar tasques de prevenció entre la població d’aquesta localitat.

Els projectes marcats per aquest conveni se centraran, durant un període de tres anys, en l’assessorament general sobre l’epidemiologia del càncer, consells sobre realització de documentació i fulletons relacionats amb la malaltia, una jornada anual sobre activitats preventives i la col·laboració en organització de xerrades a diferents associacions i entitats.

La signatura d’aquest nou conveni es fa un any després de la implantació, amb gran èxit, d’un servei gratuït de psicooncologia ofert per l’aecc-Catalunya contra el Càncer al CAP de Can Bou de Castelldefels. Aquest servei es possible gràcies a un acord establert entre l’associació i Castelldefels Agents de Salut (CASAP) i permet que els psicooncòlegs de l’aecc atenguin cada setmana als pacients de la zona i als seus familiars.