L'aecc & Circuit de Catalunya

L'aecc & Circuit de Catalunya

Imatge de les jornades de l'any 2012

L’aecc – Catalunya Contra el Càncer de Barcelona amb la col·laboració del Circuit de Catalunya organitzen el proper dia 15 de setembre la “VI Jornada aecc & Circuit de Catalunya”. Un dia d’oci al Circuit de Catalunya per a que nens malalts de càncer i les seves famílies, s’oblidin de la malaltia durant un dia.

Entre les activitats de lleure organitzades destaca la visita guiada per les instal·lacions del Circuit, diferents tallers de manualitats i una de maquillatge facial i l’activitat estrella, “La Tanda contra el càncer”. Aquesta ha estat l’activitat més esperada pels més petits, que pujen cotxes d’alta gamma (Porsche, Lamborgini, etc) de particulars procedents de diferents concessionaris i Clubs d’arreu de l’estat i donen dues voltes al circuit. Així els nens i nenes viuen l’experiència de ser copilots i coneixen la velocitat i l’emoció de córrer en un dels circuits més emblemàtics.

Com a novetat aquest any, l’associació posa a disposició de les famílies que vinguin de fora de Barcelona allotjament gratuït (places limitades).

Per a inscripcions i informació podeu trucar al 932 002 099 (ext. 10).