"Mercadillo" Solidari contra el càncer

El divendres i dissabte passats, l’aecc - Catalunya Contra el Càncer – Unitat de Districte Sarrià-Sant Gervasi va organitzar un “Mercadillo” a favor de la lluita contra el càncer. El “mercadillo” va ser inaugurat per l’Excm. Sr. Xavier Trias, alcalde Barcelona i Cristina Salat, vice-presidenta  de l’aecc - Catalunya contra el Càncer de Barcelona.

Ha estat la primera edició organitzada pels voluntaris de l’associació de l’Unitat de Districte de Sarrià-Sant Gervasi. Amb aquesta iniciativa han volgut que la ciutadania de la zona i de Barcelona en general col·laborés amb l’esdeveniment. El “Mercadillo” ha comptat amb el recolzament desinteressat de comerciants i empreses que han regalat a l’associació productes de primera qualitat, com per exemple, objectes decoratius, complements de moda o per a la llar, contes, joguines, manualitats, articles de papereria, guarniments nadalencs o  productes d’alimentació artesanals, entre altres.

Els fons que es recaptin es destinaran als programes de suport psicosocial que ofereix l’aecc als malalts de càncer i als seus familiars.