Més de 125 nens malalts de càncer es converteixen en copilots de carreres per un dia

Més de 125 nens malalts de càncer es converteixen en copilots de carreres per un dia

El 4 d’octubre, l’aecc-Catalunya Contra el Càncer de Barcelona amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya va organitzar la “VII Jornada aecc & Circuit de Barcelona-Catalunya” a Montmeló. Dedicada a nens i nenes malalts de càncer i les seves famílies, la Jornada vol ser un punt de trobada lúdic, fóra del context hospitalari, amb l’objectiu de fer oblidar per unes hores de la malaltia.

Enguany, van assistir prop de 120 infants acompanyats de les seves famílies. Junts, vam gaudir d’un dia assolellat, ple de tallers i activitats. Els infants van poder visitar les instal·lacions del circuit i els seus espais més secrets, ballar al ritme de les colles geganteres de Montmeló i de Sant Llorenç Savall, participar en els circuits de motos i karts i gaudir dels inflables i diferents tallers de manualitats i maquillatge. La jornada va culminar, a la tarda, ,amb l’activitat estrella: l’anomenada “Tanda contra el càncer”, en què els més petits es van convertir  en copilots de carreres per un dia amb cotxes d’alta gamma (Porsche, Ferrari, Lamborgini, Lotus etc.) procedents de particulars, concessionaris i Clubs d’arreu de l’estat. Per acabar, es va oferir un espectacle d’acrobàcies en moto stoons. 

En total, unes 600 persones, entre famílies, col·laboradors i voluntaris, van participar en la jornada en què els més petits són els protagonistes.