Ruth Lorenzo canta pels malalts de càncer i les seves famílies

Ruth Lorenzo canta pels malalts de càncer i les seves famílies

Ruth Lorenzo va visitar ahir l’ICO l’Hospitalet, on a més va donar un petit concert per a pacients de càncer i els seus familiars.

L'acció és continuació de la col·laboració de Galp Energia en el concert CADENA 100 Per Elles a benefici de l’AECC.

Ahir, a l’Institut Català d’Oncologia de l’Hospitalet, malalts, familiars, voluntaris de l’aecc i fans de la Ruth Lorenzo van poder gaudir d’un taller musical organitzat per GALP Energia  i l’AECC, que va comptar en tot moment amb el suport de Cadena 100.

Després de visitar les instal·lacions de l’ICO, va tenir lloc el concert de la Ruth Lorenzo, presentat per Oscar Martínez de Cadena 100. L’acte va viure els moments més emotius en pendre la paraula els propis malalts, qui, un cop més, ens van donar una lliçó de vida. Diana Manzano, afectada ens deia “Soy feliz, se puede ser feliz aún teniendo cáncer. No me rindo”. Ruth Lorenzo va dedicar els malalts el single “Patito feo”, tal i com ella va dir “Todos tenemos algo especial”.

Aquest acte ha estat possible ha gràcies a l'ajuda desinteressada de milers de persones. Galp Energia va col·laborar en el Concert solidari CADENA 100 Per Elles a benefici de l’AECC, que va tenir lloc el passat 7 de novembre. Part d'aquesta col·laboració consistia en plantejar un repte solidari a través de les xarxes socials: Per cada persona que donés la seva foto de perfil en una aplicació allotjada al Facebook de GalpFM i CADENA 100, la companyia aportaria 1 euro a l'aecc per portar música i energia positiva als pacients de càncer. Es van rebre milers de fotos, no només de perfils, sinó de dones lluitadores i els seus familiars recolzant, imatges del concert i altres imatges referides a la importància de l'actitud i l'energia positiva a l'hora d'afrontar la malaltia. Aquests tallers són el resultat d'aquestes donacions.