Sete campionat de golf benefic

7è Campionat de Golf Benèfic a favor de  l’aecc – Catalunya Contra el Càncer de Barcelona.  “Trofeu NACEX”

Un any més la junta local de Sant Cugat del Vallès organitza el seu campionat  de Golf benèfic a favor de l’aecc – Catalunya Contra el Càncer de Barcelona, una activitat engrescadora i solidària.

Gràcies a accions com aquesta, la junta local de Sant Cugat del Vallès pot donar atenció psicològica als malalts i las seves famílies, atenció social, fer campanyes de prevenció i sensibilització de la població, i dedicar fons a la recerca.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dia 14 de juliol al Club de Golf Sant Cugat. Les persones interessades a col·laborar-hi, s’hi poden inscriure a partir del 29 de juny al Club de Golf Sant Cugat (tel. 936 743 908). També ho poden fer amb un donatiu, fila 0, al c.c. de l’aecc – Catalunya Contra el Càncer de Barcelona:  2107 – 0012 – 98 – 2131968959.

Com en les darreres edicions organitzades, esperem que l‘edició d’enguany sigui tot un èxit. Hi haurà trofeus i molts premis, però sobretot bon ambient. A la tarda es farà el lliurament dels premis i s’oferirà una copa.

Confiem que un any més sigui un èxit gràcies a la implicació de tots!