Vine a la 6a. Nit Solidària

La Nit Solidària 2017 tindrà lloc el 7 de juny a la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes Reials. Des de fa sis anys la Junta Provincial de Barcelona de l'AECC celebra la seva Nit Solidària que compta amb la complicitat i el suport de representants del món de la ciència, la cultura, l'empresa i la societat civil. Durant la Nit Solidària es lliuren les beques anuals de Recerca en Oncologia, enguany 5 guardons dotats amb 35.000 euros cadascun i que premien projectes de recerca innovadors.

Després de donar suport a les dues darreres edicions patrocinant en cadascuna d’elles un ajut a la recerca oncologia, Hospital Sanitas CIMA ha volgut donar un pas més i és el patrocinador principal d’aquesta cinquena edició.


Per realitzar aportacions de fila zero: ES76 2100 0814 0602 0062 4346.

Si us plau indiqui en el concepte "Fila Zero Nit Solidària" i el seu nom.

Els fons recaptats aniran destinats als projectes de recerca de l’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona.

L'aportació serà considerada, a efectes fiscals, com a donatiu. Així que si vol rebre el corresponent certificat de donació necessitarem que ens enviï per correu electrònic les seves dades fiscals.

Per a reserves i més informació sobre les diferents modalitats de participació podeu trucar al telèfon 902 023 847 o enviar un correu electrònic a nitaecc@mahala.es