Taller demostratiu de cuina on s'aniran relacionant diferents efectes secundaris del tractament amb les recomanacions dietètiques culinàries més adients per fer-hi front.
Benvinguda i presentació: Olga Muñoz. Associació Contra el Càncer a Barcelona.
Ponents: Fabiola Juàrez, nutricionista de la Fundació Alícia i Marc Puig-pey, xef de la Fundació Alicia.
02/08/2024 05:00 PMMenjar durant el tractament del càncer. Recomanacions dietètiques i culinàries per fer front als diferents efectes secundaris del tractament.
Taller demostratiu de cuina on s'aniran relacionant diferents efectes secundaris del tractament amb les recomanacions dietètiques culinàries més adients per fer-hi front.
Benvinguda i presentació: Olga Muñoz. Associació Contra el Càncer a Barcelona.
Ponents: Fabiola Juàrez, nutricionista de la Fundació Alícia i Marc Puig-pey, xef de la Fundació Alicia.
Apuntarme al taller
Menjar durant el tractament del càncer. Recomanacions dietètiques i culinàries per fer front als diferents efectes secundaris del tractament.