36.000 persones van participar a la Cursa de la Dona

Barcelona - 20/11/2019

El 17 de novembre es va celebrar a Barcelona la ja tradicional Cursa de la Dona a Barcelona, en la que van participar 36.000 persones, batent una vegada més el rècord de participants, amb 2.000 corredores més que l’edició de l’any passat.

Amb la sortida a les 9 h a les Fonts de Montjuïc i meta a l’Avinguda de Rius i Taulet, la cursa va tenir un nou recorregut de 8 km pel centre de la ciutat. Un esdeveniment que va transformar els carrers de Barcelona en una autèntica marea rosa, el color de les samarretes de les participants.
Dels diners recaptats a la proba esportiva, una part s’ha destinat a l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, a projectes de recerca i a l’atenció de persones amb càncer i els seus familiars.

L’AECC va estar present en l’esdeveniment amb un estand amb una taula informativa i amb productes solidaris.
Es tracta de la XV edició d’aquesta cursa, que tancarà el circuit de proves esportives que s’han celebrat en altres ciutats espanyoles des del mes d’abril, totes amb gran èxit de participació i amb el mateix objectiu: València, Madrid, Vitoria-Gasteiz, Gijón, A Coruña, Sevilla i Saragossa.
 

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Atención gratuita 24h - 7 días