Barcelona s’il•lumina de rosa

Barcelona s’il•lumina de rosa

Amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, l’aecc Catalunya Contra el Càncer ha preparat diferents activitats per commemorar aquest dia. 

La NIT MÀGICA. El divendres 18 d’octubre a la ciutat de Barcelona a partir de les 20 hores s’il·luminaran de color rosa els principals  edificis de la ciutat, com a símbol de la lluita contra el càncer de mama, i com a record de totes les persones que l’han patida. Entre d’altres edificis podem  destacar: l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Casa Batlló, la Pedrera, la Torre Agbar, el Palau Robert, la font del Passeig de Gràcia amb la Gran Via, el Palauet Living, el Círculo Ecuestre, la Fundació Suñol, l’estadi del RCD Espanyol, el Hard Rock Cafe, el Centre Diagnóstico Dr. Manchón i els hotels Abac, Majestic i Rey Juan Carlos I. 

L’acte central de il·luminació tindrà lloc el mateix divendres 18 d’octubre a la Basílica de la Sagrada Família, a la façana del carrer de la Marina amb avinguda Gaudí, a les 20 hores. Amb la presència entre d’altres del president de l’aecc de Barcelona, Juli de Miquel, i la delegada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Cristina Iniesta. 

Durant tot el dia 18/10 hi haurà una carpa a l’avinguda Gaudí amb el carrer de la Marina (costat de la Sagrada Família) on es donarà informació i on podreu trobar els retoladors i les ulleres roses de la campanya. 

El mateix divendres 18 d’octubre, a les 21 hores, un cop finalitzi la il·luminació, podreu assistir a la Cripta de la Sagrada Família a un concert solidari de música barroca organitzat per Fundació Lux a benefici de l’aecc – Catalunya contra el Càncer i l’Associació d’afectats de limfoedema, a càrrec de Santi Mirón (Viola de Gamba) i Daniel Zapico (Tiorba). El concert porta per nom Versalles. Entrada: donatiu voluntari. 

Al dia següent, Dia Internacional contra el Càncer de Mama, dissabte 19 d’octubre a les 13 hores, farem la presentació de l’arbre del record, un arbre cedit per l’Ajuntament de Barcelona en record de la dona afectada de càncer de mama. Aquesta presentació de l’arbre del record es durà a terme al Parc de la Ciutadella.

 

Us hi esperem!