III Nit Solidària Cala del Pi

Entrega dels 20.500€ recaptats

Entrega dels 20.500 € recaptats

Més de 150 persones es van reunir a la tercera edició de la Nit Solidària organitzada per Sallés Hotels als jardins del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d’Aro amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació contra el càncer infantil.

L’èxit de l’acte i la col•laboració de més de 25 patrocinadors van permetre recaptar un total de 20.500 € que es destinaran a la investigació del Sarcoma d’Ewing, un dels tumors infantils més comuns. En concret, a un projecte que s’està duent a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona a través de la Fundació Científica de l’aecc.

La vetllada va estar conduïda per Núria i Coll, periodista, i va comptar amb l’actuació de Mònica Green i la presència de Marian Muro, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya; Yolanda Sallés, gerent del grup hoteler; Pilar Cort i Joana Puig, presidenta i vicepresidenta de l’aecc-Catalunya contra el Càncer a Girona; Joan Soler, alcalde de Calonge; Anna Tarrés, exentrenadora de la Selecció Nacional de Natació Sincronitzada; i Joel González, esportista olímpic.