Jornada "La detecció precoç del Càncer Colorectal"

Jornada sobre la detecció precoç del càncer colorectal

Presentació de la Jornada a càrrec del Dr. Josep Trias i Pilar Cort

Més de mig centenar de persones van assistir el passat 30 d’abril a la jornada La detecció precoç del càncer colorectal a la Sala Carles Rahola de l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona.

Les diverses conferències giraven entorn de la prevenció i el tractament del càncer colorectal així com de la situació del cribratge d’aquesta patologia a Girona.

La jornada estava organitzada per l’aecc-Catalunya contra el Càncer amb la col·laboració del Servei Català de la Salut a Girona i va comptar amb la ponència del Dr. Josep Trias Figueres, director dels serveis territorials de Salut a Girona; Pilar Cort, presidenta de l'aecc-Catalunya contra el Càncer de Girona; el Dr. Miquel Carreras, coordinador dels Programes de Cribratge de Càncer i director de l’Institut d’Assistència Sanitària; Pepi Soto i Jep Soler, psicooncòlegs de l’aecc-Catalunya contra el Càncer a Girona; i la Dra. Virgínia Piñol, metge adjunt del servei digestiu a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta i professora i coordinadora del mòdul Digestiu a la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona.