Nova composició del Consell Executiu

El Sr. Juli de Miquel, president de la Junta de Barcelona

El 20 de març passat, el Consell Executiu Nacional de l’aecc va ratificar com a nou president de l’aecc – Catalunya Contra el Càncer de Barcelona el Sr. Juli de Miquel Berenguer, fins aleshores sotspresident de la Junta de Barcelona. Des d’aleshores el nou president treballa activament amb compromís, esforç i il·lusió per a la Junta i la seva principal missió, la lluita contra el càncer.

Un cop nomenat president, el 21 d’abril de 2012, el Sr. Juli de Miquel va constituir el Consell Executiu format per la Sra. Cristina Salat Esteba, vicepresidenta; la Sra. Beatriz Gomis Bertrand, secretària; el Sr. Alberto Jiménez Casasnovas, tresorer; el Sr. Rafael Barba i Boada; el prof. Albert Biete Solà, president del Comitè Tècnic; la Sra. Montserrat Campmany Claros; el Sr. Fèlix Capella Portusach; la Sra. Yolanda Cuesta Mieza; el Sr. Antoni Cumellas Roca; el Sr. Ricardo García-Nieto; el Dr. Pere Gascón Vilaplana; la Sra. Marta Martí Escuder; la Sra. Isabel Oriol de Bustamante, presidenta de l’aecc, i la Sra. M. Jesús Pérez Alonso com a vocals.

El Sr. Juli de Miquel Berenguer, nascut a Barcelona el 13 d’agost de 1941, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1963). Ha estat tresorer del Col·legi d'Advocats de Barcelona (1985-1989), president de la Cooperativa d'Advocats (1989-1993), membre de la Comissió de Deontologia del Col·legi d'Advocats de Barcelona (1991-1993). Actualment és conseller de la Caixa d'Advocats de Catalunya, vocal del Consell Rector de la Mútua d'Advocats de Catalunya, membre de Wordlink For Law i professor de Dret Societari de la Facultat de Dret d’ESADE (Universitat Ramon Llull) i i soci fundador del bufet Arasa & De Miquel.